Behandelaren

Moniek Bremer-Damman

Moniek Bremer-Damman (BIG-nummer: 99916624325) is de oprichtster en eigenaar van Psychologie Praktijk Damman. Zij studeerde Bewegingswetenschappen en Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na haar afstuderen is zij enkele jaren werkzaam geweest als GZ-psycholoog in de ouderenzorg. In 2014 startte zij daarnaast haar eigen praktijk. Vanwege het groeien van haar eigen onderneming, heeft zij in 2016 besloten zich volledig te richten op haar eigen praktijk.

Zij beschikt over diverse kwalificaties (GZ-psycholoog, cognitief gedragstherapeut i.o.) en is aangesloten bij de Landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten (LVVP) en de vereniging voor gedrags- en cognitieve therapieën (VGCT). Tevens neemt zij deel aan een intervisiegroep en volgt zij bijscholingen en/of trainingen bij erkende opleidingsinstellingen.

Zij heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Opleidingen

Basiscursus EMDR Volwassenen
Opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut
Opleiding tot GZ-psycholoog
Master Psychologie: Hersenen en Gedrag
Master Bewegingswetenschappen: Revalidatie en functieherstel
Bachelor Bewegingswetenschappen
Regelmatige bijscholing en maandelijkse intervisie

Kwalificaties

Cognitief Gedragstherapeut VGCT
BIG-geregistreerd GZ-psycholoog

Werkervaring

2014-heden: GZ-psycholoog/eigenaar Psychologie Praktijk Damman
2008-2016: (GZ-)psycholoog Interzorg Noord-Nederland

Participatie / Netwerk

Ik ben aangesloten bij de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en psychotherapeuten (LVVP, bewijs lidmaatschap) en de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie (VGCT).
Psychologie Praktijk Damman heeft in november 2020 het visitatietraject van de LVVP met positief resultaat afgesloten (certificaat).

Inschrijvingen

Kamer van Koophandel: inschrijfnummer 60996102, vestigingsnummer: 000030136571
BIGregistratie GZ-psycholoog, nr. 99916624325
AGB-code zorgverlener: 94-013046
AGB-code praktijk: 94-060820

Vanaf 1 januari 2024 zal de praktijk uitgebreid worden met een extra behandelaar. Esther Kan (GZ-psycholoog) zal in eerste instantie één dag per week in Borger werkzaam zijn. De bedoeling is om dit uit te breiden naar meerdere dagen. 

Esther Kan

Mijn naam is Esther Kan en ben sinds 2014 werkzaam als psycholoog en sinds 2022 GZ-psycholoog. Ik heb op verschillende plekken gewerkt, maar heb de meeste ervaring opgedaan binnen de basis- en specialistische GGZ, waar ik ruime ervaring heb opgedaan met uitgebreide diagnostiek voor uiteenlopende psychische klachten en zowel individuele als groepsbehandelingen heb uitgevoerd.

Doelgericht, vriendelijke directheid, rustig en gelijkwaardig zijn kenmerkend voor mijn werkwijze. Ik werk inzichtgevend en ervarings- en oplossingsgericht waarbij ik gebruik maak van technieken uit o.a. cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, Acceptance and Commitment Therapy, schematherapie en EMDR. Daarnaast heb ik de opleiding tot buitenpsycholoog gevolgd, waardoor een behandelsessie in de buitenlucht tot de mogelijkheden behoort.